SPJrådgivning – Ydelser

I politisk styrede virksomheder som boligorganisationer, faglige organisationer og interesseorganisationer rådgiver SPJrådgivning om udvikling og styrkelse af det succesfyldte bestyrelsesarbejde, samt det positive og konstruktive samarbejde mellem bestyrelsen og den administrative ledelse.

Kommunerne rådgiver SPJrådgivning om, i samarbejde med boligorganisationerne, gennemførelse af en effektiv mål- og rammestyring for kommunens almene boliger. Derudover rådgiver SPJrådgivning kommunerne om konkrete forhold om almene boliger.

SPJrådgivning rådgiver også projektudviklere, entreprenører, arkitekter, ingeniører og andre om den almene boligsektor og samarbejdet med boligorganisationer, såvel generelt som om konkrete projekter. Derudover rådgiver SPJrådgivning boligorganisationer og andre ejendomsadministratorer om tilrettelæggelse af en effektiv ejendomsadministration.

Som medlem af en virksomhedsbestyrelse bidrager Søren Peter Hvidegaard Jensen med sine omfattende ledelsesmæssige og strategiske erfaringer.

Vælg det relevante interesseområde fra menuen ovenfor.

SPJrådgivning har en præsentationsfolder som du kan hente ved at klikke her.

© Copyright - SPJrådgivning / design: dbyk.dk